Централна канцеларија

1124 Софија
ул. Светослав Тертер 12

Телефон офис:
e-mail:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Телефон за истраги:
e-mail:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
icon

Производна база

ул. Верила 36
2129 с. Равно полe
общ. Елин Пелин
LAT 42.6526 LON 23.5234

icon